Onze diensten

Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de sectoren modulaire bouw, afbouw en industrie, bent u ervan verzekerd dat Modular Construction Systems B.V. er zorg voor draagt dat uw bouwproject van álle ingrediënten wordt voorzien voor een succesvol eindresultaat. Of het nu gaat om woning, utiliteitsbouw, units of afbouw, onze kwaliteiten liggen niet alleen in de kennis op het gebied van realisering en ervaring van bouwprojecten. Vooral onze passie en nauwe betrokkenheid blijkt enorm door onze klanten te worden gewaardeerd. Om welke opdracht het dan ook gaat “Onze doelstelling zal altijd zijn het bouwproces te begeleiden of uit te voeren naar optimale kwaliteit binnen het door u gestelde budget”.

Modular Construction Systems B.V. is leverancier van tijdelijke of (semi)permanente kantoorunits, schoolgebouwen, multidisciplinaire huisvesting, verplaatsbare overkappingen, bedrijfshallen, stallen, overdekte rijbakken enz. Onze klanten bevinden zich in heel Europa binnen de industrie, agricultuur, afvalverwerking, bouw en ga zo maar door. Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare tijdelijke of permanente oplossing voor uw bedrijfsterrein, nodigen wij u graag uit om verder te kijken op onze website.

Wenst u één van onze brochures te ontvangen? Stuurt u dan alstublieft een e-mail naar: info@modularconstructionsystems.com of Tel.nr.: +31(0)727 437 574.

Onze diensten

2019 | Ontwikkeld door Zeno